Ομόνοια-Ψευδάς-Πρωτάθλημα...

5-1 την Ορμήδεια στην αυλαία οι πρωταθλητές
  • Ο προγραμματισμός των δύο ομάδων –Ομόνοιας Ψευδά και Ομόνοιας Ορμήδειας- «έβλεπε» σ’ αυτή τη συνάντηση να κρίνεται ο τίτλος. Η πορεία του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΛ όμως, έδωσε τον τίτλο Ψευδά πριν συναντηθούν οι δύο ομώνυμες ομάδες και με την Ορμήδεια τελικά να κατεβαίνει με τις εφεδρείες της, ενόψει του τελικού Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο απέναντι στον Κόρνο.
  • Το τελικό σκορ 5-1, με τους Ομονοιάτες του Ψευδά να πανηγυρίζουν ακόμα μια φορά για την κατάκτηση του τροπαίου στη φυσική τους έδρα, αφού προτίμησαν να τιμήσουν την κοινότητά τους στην τελευταία αγωνιστική. Υπενθυμίζεται πως η Ομόνοια Ψευδά χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα το γήπεδα της Ολυμπιάς Λυμπιών.
  • Την απονομή του τροπαίου έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΕΛ Στέλιος Ν. Στυλιανού ενώ στη συνέχεια, ποδοσφαιριστές, ηγεσία και κόσμος της Ομόνοιας Ψευδά έκαναν τον γύρο του θριάμβου στη κοινότητα με δίπατο λεωφορείο.
  • Αύριο, ο Κόρνος εκστρατεύει στο Μενεού για να πετύχει το τρίποντο και να πλασαριστεί για πρώτη αλλά συνάμα και τελευταία φορά στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας το δεύτερο εισιτήριο για το πρωτάθλημα ένταξης στην ΚΟΠ.
  • Τα στατιστικά δείχνουν τον FC να μην αρκείται στην ισοπαλία, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ορμήδεια στους 45 βαθμούς, φαίνεται να υπερέχει η Ομόνοια (έχασε 1-0 εκτός και κέρδισε 2-1 εντός την Ομόνοια).
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό αγώνα, την απονομή και τους πανηγυρισμούς:




Ο Άκης Ττοουλιάς, προπονητής της Ορμήδειας, ασπάζεται τον διαιτητή
της αναμέτρησης και τον βετεράνο διεθνή της Αλκής Νικολή Στυλιανού

Παναγιώτης Ηλία 44ων και Ηλία Ηλία 15 χρονών, πατέρας και γιος
στην ίδια ενδεκάδα στην τελευταία αγωνιστική για την Ομόνοια Ορμήδειας