SUPER CUP της Ε.Π.Ε.Λ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΙΤΙΟΥ- ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ


SUPER CUP  της   Ε.Π.Ε.Λ.  ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΙΤΙΟΥ- ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ


Η Ομοσπονδίας της  Ε.Π.Ε.Λ. Λάρνακας  ξεκινά  την  αγωνιστική  περίοδο 2018-2019  με τον αγώνα του SUPER CUP που φέτος θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων Σπάρτακος Κιτίου και της Δυναμό Περβολιών .
Ο Σπάρτακος Κιτίου ήταν Κυπελλούχος και Δευτεραθλητής της ΕΠΕΛ και η Δυναμό Περβολιών Τριταθλήτρια του Πρωταθληματος της ΕΠΕΛ

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 και έχει συμφωνηθεί ύστερα από κλήρωση που έγινε μεταξύ των δύο σωματείων να διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Κιτίου η ώρα 3.30μ.μ. και εδώ να αναφέρουμε ότι εάν ο αγώνας λήξει με ισοπαλία τότε θα ακολουθήσουν αμέσως τα πέναλτι.

Τα δύο γειτονικά σωματεία θα ανοίξουν την αυλαία με μια γιορτή του ποδοσφαίρου, γ αυτό καλούνται όλοι όπως παρακολουθήσουν τον αγώνα 

Το τρόπαιο είναι προσφορά της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς-  την φίλαθλο  Carlsberg που είναι ο επίσημος  χορηγός των πρωταθλημάτων  της  Ομοσπονδίας .

Το πρωτάθλημα της Ε.Π.Ε.Λ. θα αρχίσει 14-15 Οκτωβρίου και ήδη έχει σταλεί σε όλα τα σωματεία μέλη.

Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. της ΕΠΕΛ εύχεται για την νέα περίοδο 2018-2019  -Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία πάντα μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και  σύμφωνα με τους Κανονισμούς που μας διέπουν.