Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΛ ΛΑΡΝΑΚΑ 2018-2019


ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ε.Λ. ΛΑΡΝΑKAΣ
ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Καλείστε να παρευρεθείτε  στην   Γενική Συνέλευση ΕΠΕΛ Λάρνακας την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας.  Παρακαλούνται τα σωματεία να εκπροσωπηθούν από τον πρόεδρο και ένα μέλος του Συμβουλίου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση είναι ο απολογισμός του χρόνου που μας πέρασε 2017-2018 και ο προγραμματισμός του καινούργιου χρόνου 2018-2019.
Θα γίνει το καλωσόρισμα νέων σωματείων και ο αποχαιρετισμός της Ασπίς Πύλας που φέτος  λαμβάνει μέρος στην Επίλεκτη Κατηγορία.
Στη Συνέλευση θα συζητηθούν προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τρόποι προς αποφυγήν τους. Θα γίνουν εισηγήσεις  για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, τις εκδηλώσεις ,τα πρωταθλήματα και  τις Ακαδημίες ή ότι άλλο ήθελε κάποιος να προτείνει.
Επίσης θα γίνει η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θητείας του οποίου είναι μονοετής.
Μετά και το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους

Έχουν ενημερωθεί ήδη όλα τα σωματεία μέλη ότι τα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας θα αρχίσουν 13-14 Οκτωβρίου 2018
Το SUPER CUP που φέτος θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων Σπάρτακος Κιτίου και της  Δυναμό Περβολιών θα γίνει στις 6-7 Οκτωβρίου την προηγούμενη εβδομάδα της αρχής των πρωταθλημάτων.  
Ο Σπάρτακος Κιτίου ήταν Κυπελλούχος και Δευτεραθλητής της ΕΠΕΛ και η Δυναμό Περβολιών Τριταθλήτρια του Πρωταθληματος της ΕΠΕΛ
Τα δύο γειτονικά σωματεία θα αγωνιστούν μαζί σε αυτή τη γιορτή αρχή της περιόδου ποδοσφαίρου της ΕΠΕΛ για το 2018-2019
Τα Κύπελλα είναι όπως πάντα προσφορά της εταιρείας  Φώτος Φωτιάδης-Διανομείς, η φίλαθλος ΚΑΡΛΣΠΕΡΚ που είναι ο επίσημος χορηγός των πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας.

Ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της Ομοσπονδίας λειτουργούν κανονικά και γίνονται κανονικά οι εγγραφές και οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών.Σημειώνουμε ότι η 1η μεταγραφική περίοδος των ποδοσφαιριστών  θα τελειώσει τέλος του Οκτωβρίου και δεν έχει αλλάξει ο Κανονισμός

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται -Καλή αρχή για την νέα περίοδο 2018-2019