Τελικός Κυπέλλου ΕΠΕΛ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόρνος FC και Ομόνοια Ψευδά για τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς
  • Με σύνθημα «Ποδόσφαιρο = Πολιτισμός», η φετινή πρωταθλήτρια ομάδα του Κόρνος FC και οι περσινοί πρωταθλητές της Ομόνοιας Ψευδά, συναντιούνται σήμερα Σάββατο 28/3 στο στάδιο «Αμμόχωστος - Επιστροφή» στις 3.00 μ.μ. για τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς.
  • Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη φετινή αγωνιστική δράση στις 5 Οκτωβρίου με τον αγώνα του Super Cup της ΕΠΕΛ, ως πρωταθλητές και κυπελλούχοι της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε εκείνο τον αγώνα ο Κόρνος επιβλήθηκε στην παράταση των πρασίνων με 4-1. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε 1-1.
  • Στα δύο φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους, 1-0 στον Ψευδά και 3-0 στον Κόρνο.
  • Ο σημερινός τελικός αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων από τις δύο κοινότητες και όχι μόνο. Το σημαντικό για την ομοσπονδία μας είναι η αθλητοπρέπεια και η φιλία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους φίλους των δύο σωματείων της ΕΠΕΛ. Το ποδόσφαιρο είναι μια έκφραση πολιτισμού και ειδικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός τον οποίο υπηρετούμε.
  • Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, διαιτητής Α’ κατηγορίας της ΚΟΠ, τιμούμενος από την ομοσπονδία μας ως ο καλύτερος διαιτητής της χρονιάς. Πρώτος βοηθός ο Μανώλης Τίγρης και δεύτερος ο Θεράπων Καμηλάρης, αμφότεροι Β’ κατηγορίας της ΚΟΠ. 4ος διαιτητής ο Μάριος Αντωνίου.