Κομάντος στα Περβόλια: Με διπλό εκτός (1-2) έκανε ποδαρικό η Ομόνοια Ορμήδειας

Απέδρασαν με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα
  • Οι παίκτες του Άκη Ττοουλιά έκαναν σήμερα το απόγευμα το καθήκον τους στο κοινοτικό των Περβολιών, υποχρεώνοντας τη Δυναμό στην πρώτη της φετινή ήττα και πραγματοποιόντας ταυτόχρονα μια αρκετά καλή εμφάνιση.
  • Οι πράσινοι των Περβολιών φαίνονταν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα στάδια του αγώνα, αλλά ήταν η Ομόνοια που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι του αρχηγού Γιώργου Γεωργίου, και «ριμπάουντ» του Νικόλα Ανδρέου που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.
  • Η εξέλιξη αυτή μούδιασε τους γηπεδούχους που παρότι προσπαθούσαν να ανοίξουν διαδρόμους, κτυπούσαν στην οργανωμένη άμυνα της Ομόνοιας η οποία δεν τους επέτρεπε να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο.
  • Στο Β’ μέρος ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε αρκετά τις ενέργειες και των δύο ομάδων που παρέμειναν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης.  Το παιχνίδι ζωντάνεψε ξανά μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, με την Ορμήδεια να φτάνει εκ νέου κοντά σε γκολ στο 20’, και πάλι με δοκάρι μετά από απευθείας κτύπημα φάουλ του Γεωργίου.
  • Οι ποδοσφαιριστές του Πιερή μάλλον δεν πήραν τα μηνύματα, αφού λίγο αργότερα, στο 66’, ο Ραφαέλλος Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της Δυναμό, για να πλασάρει εύκολα, γράφοντας το 0-2.
Αντέδρασε αργά η Δυναμό
  • Με λύσεις από τον πάγκο και μη έχοντας πλέον να χάσουν τίποτα, τα Περβόλια πήραν την πρωτοβουλία στο γήπεδο και προσπάθησαν από όλους τους άξονες να απειλήσουν την εστία των τριφυλλιών.
  • Το γκολ από τον πολύ δραστήριο Δημήτρη Γεωργίου στο 79’ με ωραίο πλασέ από τα δεξιά και με το οποίο μείωσε σε 1-2 η Δυναμό, ήταν παρόλα αυτά και το τελευταίο του σημερινού αγώνα, μιας και στα εναπομείναντα λεπτά δεν δημιουργήθηκαν επικίνδυνες καταστάσεις.
  • Το τελικό σφύριγμα του πολύ καλού διαιτητή της αναμέτρησης, βρίσκει τα δύο πράσινα στρατόπεδα σε διαφορετική φάση. Στα Περβόλια επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός ότι δεν συνεχίστηκαν τα καλά αποτελέσματα, ενώ στην Ορμήδεια ικανοποίηση και αισιοδοξία για το πρώτο τρίποντο,  σε μια έδρα μάλιστα που πέρσι τους έβγαλε εκτός τροχιάς πρωταθλήματος.
Οι επόμενοι αγώνες
  • Η Δυναμό θα εκστρατεύσει την επόμενη Κυριακή στα Πυργά για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές του Ψευδά. Η Ομόνοια Ορμήδειας την ίδια μέρα θα υποδεχθεί τον Ορφέα της Αθηένου.
  • Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 20/10 με τον αγώνα ΑΕΠ Πυργών –Όλυμπος Ξυλοφάγου.    

Δυναμό Περβολιών - Ομόνοια Ορμήδειας, Κυριακή 19/10/2014, Κοινοτικό Περβολιών