Με τα κόκκινα για το τρόπαιο – Όλοι σε ετοιμότητα στον Ψευδά

Ο Αντρέας Κάσιας (9) και οι συμπαίκτες του θέλουν
και δεύτερο τίτλο Πρωταθλήματος μέσα στο 2014
  • Με τις κόκκινες εμφανίσεις της θα παραταχθεί αύριο η Ομόνοια Ψευδά απέναντι στο Κέντρο Νεότητας «Κούλας» Κολοσσίου, στον τελικό του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ που θα γίνει στο Κοινοτικό της Παρεκλησιάς, στις 4.30 το απόγευμα, σύμφωνα με απόφαση και αίτημα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
  • Το συγκρότημα έκανε χθες την τελευταία του προπόνηση, με όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός φυσικά του άτυχου Αντρέα Γιάλλουρου που μπήκε χειρουργείο μετά τον αγώνα απέναντι στους Πρωταθλητές της ΣΕΚ Λάρνακας (1-0), να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Το πιθανότερο είναι η ομάδα να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα με την οποία πέρασε σαν τρένο ( 3-0) στον ημιτελικό με την Εληά Λυθροδόντα, ίσως με μία διαφοροποίηση.
  • Ο Ψευδάς και η Ομοσπονδία της ΕΠΕΛ, θέλουν αυτό το τρόπαιο. Η Ομόνοια δεν έχει κατακτήσει ξανά αυτή τη διάκριση, ενώ η ΕΠΕΛ και τα Σωματεία της επιζητούν την επιβεβαίωση πως το δικό τους Πρωτάθλημα είναι ίσως το πλέον ανταγωνιστικό ανάμεσα στις 12 διοργανώσεις του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαίρου.
  • Η κινητοποίηση ανάμεσα στον κόσμο του Ψευδά αλλά και ευρύτερα στους παράγοντες όλων των ομάδων της ΕΠΕΛ είναι πρωτοφανής, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τους διοικούντες της Πρωταθλήτριας Ομόνοιας.
  • «Είναι συγκινητικό», ανέφερε στη σελίδα μας ο Μάριος Αθανασίου, έφορος της ομάδας. «Τα μηνύματα συμπαράστασης φτάνουν από παντού και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία μας και τα αδελφά Σωματεία για την προβολή και τη στήριξη που μας δίνουν». 
  • «Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και ξέρουμε ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα φέρουμε το τρόπαιο στην επαρχία μας», συνέχισε ο παράγοντας των Πρωταθλητών. 
  • Στον τελικό λοιπόν αύριο, για να έρθει ο τίτλος της Πρωταθλήτριας της ΣΤΟΚ στη Λάρνακα, την ΕΠΕΛ και τον Ψευδά. Έχει σημασία!