Γιορτάστηκαν τα 50χρονα της ΕΠΕΛ

Όλοι οι βραβευθέντες της βραδιάς
  • Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην παραδοσιακή ταβέρνα της Αγίας Άννας στις 10-07-2013 η χοροεσπερίδα της ΕΠΕΛ.
  •  Επετειακή αυτή η χρονιά για την ΕΠΕΛ αφού γιορτάζει τα 50χρονα της και έτσι κατά την διάρκεια της βραδιάς, εκτός από τις βραβεύσεις των πρωταγωνιστών τιμήθηκαν για την προσφορά τους παράγοντες και πρόσωπα που προσέφεραν για την Ομοσπονδία.
  • Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Στέλιος Στυλιανού, όπου και καλωσόρισε τους φίλους του Αγροτικού ποδοσφαίρου που τίμησαν την ΕΠΕΛ παρεβρισκόμενοι στην εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων.  
  • Ο Πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΕΛ και για την αθλητοπρέπεια που επέδειξαν. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε για την παρουσία τους πρώην Προέδρους της Ομοσπονδίας Ανδρέα Άνθιμου και Παναγιώτη Κυρίτση, τον αντιπρόσωπο της ΕΠΕΛ για 20 χρόνια στην ΣΤΟΚ Παναγιώτη Πουή, οι οποίοι έδωσαν μια νοσταλγική νότα στην βραδιά και έδωσαν την ευκαιρία στους παλιούς να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές.
  • Επίσης στην ομιλία του ο κος Στυλιανού αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση η οποία επηρέασε και τους προϋπολογισμούς των Σωματείων μας και παρότρυνε τους παράγοντες για οικονομική περισυλλογή και επιστροφή στους στόχους και σκοπούς του αγροτικού ποδοσφαίρου, δηλαδή, στην προώθηση του ποδοσφαίρου στις κοινότητες, στην ανάπτυξη της φιλίας και αλληλοκατανόησης μεταξύ των αθλητών, στο εύ αγωνίζεσθαι και στο σεβασμό των αντιπάλων.
  • Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ήταν ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή της Ομοσπονδίας η παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ κος Πάμπου Στυλιανού κάτω από αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η Χοροεσπερίδα. Ευχαρίστησε επίσης για την παρουσία τους, τους βουλευτές της Λάρνακας κυρίους Γ. Γεωργίου και Γ, Προκοπίου, καθώς επίσης και την Ε.Γ του ΑΚΕΛ Λάρνακας κα Χρυστάλλα Αντωνίου. Ακόμη ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον εκπρόσωπο του ΟΠΑΠ, τον Πρόεδρο της ΣΤΟΚ, τους εκπροσώπους των άλλων ομοσπονδιών, τον εκπρόσωπο του Δήμου Λάρνακας τους δικαστές τους διαιτητές και τέλος όλους τους παραβρισκόμενους.
  •  Ιδιαίτερες ευχαριστίες έδωσε στην εταιρία ΚΑΡΛΣΠΕΡΚ για την πολύχρονη οικονομική προσφορά της προς την ΕΠΕΛ και για της αθλοθετήσεις.
  •  Στις φετινές βραβεύσεις τιμήθηκαν μεταξύ άλλων και 2 βετεράνοι ποδοσφαιριστές του αγροτικού για την πολύχρονη προσφορά τους  Νίκος Λυσιώτης και Παναγιώτης Θούπος, ο Σταύρος Σταύρου, και ο δραστήριος Πρόεδρος της ΑΕΠ Πυργών Ανδρόνικος Ορφανού. Επίσης δεν θα έμεναν εκτός των βραβεύσεων οι ελπίδες της ΕΠΕΛ, οι Ακαδημίες της, που από το 1996 λειτουργούν και προσφέρουν στις ομάδες σαν φυτώρια ποδοσφαιριστών. Φετινή πρωταθλήτρια των ακαδημιών ήταν ο ΑΟΛ Λειβαδιών και δευτεραθλήτρια η Ομόνοια Ορμήδειας.
  • Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει φυσικά και στη φετινή μας πρωταθλήτρια ΕΠΕΛ, την ΑΕΝ Δρομολαξιάς, μια νεαρή σχετικά ομάδα κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ έμπειρους αντιπάλους, με προϋπολογισμό που δεν ξεπέρασε τις 10.000 ευρώ. Δεύτερη αναδείχθηκε η Νέα Γενεά Τερσεφάνου και τρίτος ο Όλυμπος Ξυλοφάγου.     


Η τούρτα για τα πενηντάχρονα

Η πρωταθλήτρια ΑΕΝ Δρομολαξιάς