Δυνατά παιχνίδια και στενά σκορ στη 10η αγωνιστική - Βαθμολογία

Στην 3η θέση οι "θεοί" του Ολύμπου
  • Τέσσερα στα πέντε ήταν ντέρμπυ και το γνωρίζαμε. Εννιά στις δέκα ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΕΛ εμφανίζονται ανταγωνιστικές και έτοιμες για να διεκδικήσουν βαθμούς από κάθε αναμέτρηση.
Δυναμό – Κόρνος FC 1-2
  • Το Σάββατο στα Περβόλια, η τοπική Δυναμό προέβαλε τη μέγιστη δυνατή αντίσταση στους πρωτοπόρους του Κόρνου, για να υποκύψει τελικά με 1-2. Το σκορ άνοιξε ο πρώτος με διαφορά σκόρερ του πρωταθλήματος Κυριάκος Πεταλλίδης για τους φιλοξενούμενους στο 30’, για να ισοφαρίσει με πέναλτι η Δυναμό στο 7ο λεπτό της επανάληψης με το βετεράνο Μάκη Γερολέμου. Το νικητήριο γκολ για τους ερυθροκίτρινους από τον Φοίβο Λοΐζου στο 60’ για να ακολουθήσει ένα ανοικτό παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες.
 Όλυμπος – Ορφέας 1-0
  • Με ένα υπέροχο γκολ του Μάριου Στυλιανού στο 42’, ο Όλυμπος πήρε τη ρεβάνς στο Ξυλοφάγου για την ήττα του πρώτου γύρου από τους μαυροκίτρινους της Αθηένου, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση. Οι πράσινοι είναι σημειωτέον η μόνη ομάδα, εκτός από τους ουραγούς του Αστέρα Μενεού, χωρίς ισόπαλο αποτέλεσμα. Ο Ορφέας προβληματίζεται για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.
ΑΕΝ – Ομόνοια Ψευδά 2-1
  • Στη Δρομολαξιά, η τοπική Ένωση Νέων επιβλήθηκε της Ομόνοιας Ψευδά με 2-1. Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν δύο λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας των ημιχρόνων, στο 43’ και το 88’. Σκόρερ για τους πορτοκαλί ο Νίκος Παπαζαχαρίου και ο Γιώργος Χρυσοστόμου Ρουσιάς που με αυτό το γκολ αποχαιρετά τους Ενωσίτες, ανηφορίζοντας για τη Δ’ κατηγορία και την Ασπίδα Πύλας. Για τους Ομονοιάτες ισοφάρισε στο 59’ ο Χριστόδουλος Χαραλάμπους.
ΑΕΠ Πυργών – Ανδρεάδειο 1-2
  • Την Κυριακή στα Λύμπια, το Ανδρεάδειο πήρε το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπυ απέναντι στην ΑΕΠ Πυργών με 1-2. Τα περιστέρια προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας Αντρέα Χρίστου. Οι δισκοβόλοι μείωσαν στο 75’ με τον Λεωνίδα Λαδά. Η ομάδα της Αγίας Άννας ανεβαίνει με το νέο αυτό τρίποντο στους 11 βαθμούς, έχοντας στο χέρι και την αναμέτρηση με τον Ορφέα Αθηένου που έχει προγραμματισθεί για τις 14 Ιανουαρίου.
Ομόνοια Ορμήδειας – Αστέρας 5-0
  • Το μοναδικό παιχνίδι που δεν ήταν αμφίρροπο έγινε στην Ορμήδεια, με την τοπική Ομόνοια να επιβάλλεται των ουραγών του Αστέρα με 5-0, χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις. Σκόρερ για τους γηπεδούχους που διατηρούν τη δεύτερη θέση με διαφορά 5 βαθμών από τον γειτονικό Όλυμπο, οι Αντρέας Νικολάου στο 8’, Φάνος Μιχαηλάς στο 12’ και το 48’, Θεόδωρος Δημόπουλος στο 28’ και Νικόλας Ανδρέου στο 65’.  
Η βαθμολογία της 10ης αγωνιστικής: