Κόρνος FC: Πέρασε το εμπόδιο της Δρομολαξιάς - Κουτσουρεμένη η αγωνιστική

Ανταγωνιστική η Ένωση, έβαλε δύσκολα στους πρωτοπόρους...
  • Το τελικό 3-1 με το οποίο ο Κόρνος FC κατέβαλε την αντίσταση της ΑΕΝ Δρομολαξιάς, μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας της χθεσινής αναμέτρησης.
  • Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν μόλις στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού με τον Παναγιώτη Μιχαήλ (6ο γκολ), αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα, ισοφάρισαν γρήγορα με το Θεόδωρο Λουκά (5ο γκολ) και έκλεισαν το ημίχρονο με σουτ του Παπαζαχαρίου στο δοκάρι, απειλώντας με ψυχρολουσία τη γεμάτη για ακόμα μια φορά εξέδρα του Κόρνου.  
  • Στο Β’ μέρος οι ερυθροκίτρινοι πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν σε όλο το γήπεδο για το δεύτερο γκολ. Η φάση που ίσως να έκρινε και την εξέλιξη του αγώνα έγινε 15 περίπου λεπτά πριν το τέλος, όταν ο διαιτητής απέβαλε το Θ. Λουκά (απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα που κατευθυνόταν στα δίκτυα), καταλογίζοντας και την εσχάτη των ποινών. Εκτελεστής ο Κυριάκος Πεταλλίδης (12ο γκολ) για να γράψει το 2-1. Οι Ενωσίτες διαμαρτύρονται για φάουλ που προηγήθηκε στον τερματοφύλακα της ομάδας τους.
  • Από εκεί και πέρα, με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Κόρνος κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι στο 85’ το οποίο ανέλαβε αυτή τη φορά να εκτελέσει ο Παναγιώτης Μιχαήλ, σημαδεύοντας παρόλα αυτά το δοκάρι. Ο Φοίβος Λοΐζου έκλεισε την αναμέτρηση με γκολ (4ο φέτος) στην εκπνοή του αγώνα.
  • Πατήστε εδώ για φωτογραφίες από τον αγώνα στο Facebook της ΕΠΕΛ.
Κουτσουρεμένη αγωνιστική
  • Από αναβολή σε αναβολή πάει η 8η αγωνιστική, αφού μετά τη μετάθεση της συνάντησης Ανδρέαδειου-Ορφέα που θα γινόταν την Παρασκευή, Ορμήδεια και Ψευδάς συμφώνησαν σε μετάθεση και του δικού του αγώνα που θα διεξαγόταν σήμερα Κυριακή. Οι λόγοι είναι ανθρωπιστικοί και αφορούν στελέχη των γηπεδούχων.
  • Ο άλλος χθεσινός αγώνας μεταξύ του Ολύμπου και του Αστέρα Μενεού στο Ξυλοφάγου, θα κριθεί στα χαρτιά υπέρ των πρασίνων, μετά και την αδυναμία των ουραγών της βαθμολογίας να παρουσιαστούν στο γήπεδο. Αυτό είναι το πρώτο φετινό κρούσμα στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΛ.
  • Η πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 7.00 στα Λύμπια μεταξύ της ΑΕΠ Πυργών και της Δυναμό Περβολιών.