Στον Κόρνο ο πρώτος τίτλος της χρονιάς: Νίκησε με 4-1 στην παράταση την Ομόνοια Ψευδά

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σηκώνει την κούπα για τον FC
  • Στους ερυθροκίτρινους του Κόρνου κατέληξε ο πρώτος τίτλος της ΕΠΕΛ για τη νέα περίοδο, αφού στο σημερινό Super Cup μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ομόνοιας Ψευδά και των Κυπελλούχων του FC, οι δεύτεροι επιβλήθηκαν με 4-1 στην παράταση.
  • Στο Α’ μέρος που χαρακτηρίστηκε από τις ψηλές θερμοκρασίες και το παιχνίδι αναγνώρισης από τις δύο ομάδες, δεν υπήρξαν φάσεις άξιες σχολιασμού, αν και ο Κόρνος φάνηκε να ελέγχει περισσότερο τη ροή του αγώνα.
  •  Ήταν στο δεύτερο μέρος που άνοιξε ο χορός των γκολ, με πέναλτι που κέρδισαν οι διεκδικητές του τροπαίου και που εκτέλεσαν εύστοχα οι δύο αντίπαλοι αρχηγοί. Στο 8’ ο Γιώργος Κωνσταντίνου έγραψε το 0-1 για τον FC, για να απαντήσει δέκα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Γιάννης Κατσιάρης για την Ομόνοια.
  • Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε ρώσικη ρουλέτα αφού όπως διαφαινόταν, η ομάδα που θα κατάφερνε να σκοράρει θα είχε και τις περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσει το προβάδισμα. Πιο κοντά στο γκολ έφτασε σε τρεις τουλάχιστον φάσεις ο Κόρνος που είχε και ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ. Οι πράσινοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν τον τίτλο στον Ψευδά με τον Πρατζιώτη στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα.  
  • Μπορεί τα 90 λεπτά να μην ανέδειξαν νικητή, αλλά η αποβολή του αρχηγού, σκόρερ και αμυντικού στυλοβάτη της Ομόνοιας Γιάννη Κατσιάρη με δεύτερη κίτρινη, δέκα περίπου λεπτά πριν την ολοκλήρωση του Β’ μέρους, έγειρε στην ουσία την πλάστιγγα υπέρ των Κυπελλούχων.
  • Στην παράταση ο Κόρνος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό του πλεονέκτημα και την αμυντική ολιγωρία του Ψευδά μετά την αποχώρηση του αρχηγού, για να πετύχει δύο γρήγορα γκολ στο 4’ και το 7’ του Α’ μέρους της παράτασης και να «σκοτώσει» τον αγώνα. Δράστες οι Παρασκευάς Αντωνίου και Παναγιώτης Μιχαήλ αντίστοιχα.
  • Το κερασάκι στην τούρτα τοποθέτησε ο Απόστολος Αποστόλου στο τρίτο λεπτό του δεύτερου μέρους της παράτασης.
  • Τον αγώνα στο στάδιο του Άδωνη Ιδαλίου που κυμάνθηκε σε πλαίσια αθλητοπρέπειας, παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι των δύο ομάδων. Τα κύπελλα που αθλοθέτησε η Calsberg, απένειμε ο Πρόεδρος του Άδωνη, Βάσος Ποταμίτης.