Ομόνοια Ψευδά: Στα ημιτελικά με σοβαρό τραυματισμό

Πολλές ευκαιρίες, ένα μόνο γκολ
  • Δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση η Πρωταθλήτρια της ΕΠΕΛ Ομόνοια Ψευδά απέναντι στον κάτοχο του τίτλου της ΣΕΚ Λάρνακας, Σουρουκλή Τρούλλων. Το τελικό 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού αποτέλεσε κυρίως ένα επιθετικό μονόλογο των πρασίνων.
  • Η Ομόνοια έχασε πέναλτι στο 20’ με τον αρχηγό της Γιαννάκη Κατσιαρή ενώ σε άλλες δύο τουλάχιστον περιπτώσεις στο Α’ ημίχρονο, θα μπορούσε να ξαναδοκιμάσει από τα 11 βήματα αν ο διαιτητής ήταν πιο προσεκτικός.
  • Χάθηκαν μεν αρκετές ευκαιρίες από τους παίκτες του Ψευδά στο πρώτο μέρος, αλλά το μεγάλο πλήγμα ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν ο Αντρέας Γιάλλουρος βρέθηκε μεταξύ του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού του Σουρουκλή μέσα στην περιοχή, για να δεχθεί ένα πολύ σκληρό κτύπημα στο πόδι και να καταλήξει στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λάρνακας.
  • Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εισαγωγή του άτυχου ποδοσφαιριστή στο χειρουργείο με πρόβλημα στο πόδι πάνω από τον αστράγαλο. Μάλλον θα τοποθετηθεί πλατίνα.
  • Με τον συμπαίκτη τους να μεταφέρεται εσπευσμένα για περίθαλψη, τα τριφύλλια μπήκαν στο Β’ μέρος αποφασισμένα να μην επιτρέψουν να γίνει ντέρμπυ ο προημιτελικός, έριξαν δυνάμεις στην επίθεση και τελικά σκόραραν με ωραίο γκολ του Γιάννου Μιχαήλ στο 22’, μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών.
  • Από εκεί και πέρα, οι Ψευδιώτες συντήρησαν δυνάμεις, αν και θα μπορούσαν εύκολα να διπλασίαζαν τα γκολ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Οι μπλε των Τρούλλων δεν έδειξαν σε καμιά περίπτωση να μπορούν να αντιμετωπίσουν την μέτρια σήμερα Πρωταθλήτρια της ΕΠΕΛ, με ελάχιστες ολοκληρωμένες επιθέσεις μέσα στο ενενηντάλεπτο που δεν ανησύχησαν και ιδιαίτερα τον Αντρέα Μαυρή.
  • Το παιχνίδι στο Κοινοτικό της Δρομολαξιάς παρακολούθησαν 250 περίπου άτομα.
  • Η Ομόνοια Ψευδά προκρίνεται με τη σημερινή νίκη της στα ημιτελικά του θεσμού όπου θα αγωνιστεί με μία εκ των Εληά Λυθροδόντα και Θύελλα Κοκκινοτριμιθιάς που συναντιούνται αύριο Κυριακή στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας, στις 3μμ.

Φωτορεπορτάζ
Χαμένο πέναλτυ στο 20' 


Κι όμως...χάθηκε


Ο Γιάλλουρος στο έδαφος λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου