Προεόρτια στον Ψευδά: 99% πρωταθλητής μετά την ήττα της Ορμήδειας στον Κόρνο

Αριστερά ο πρώτος σκόρερ του Κόρνου Κυριάκος Πεταλλίδης
και δεξιά ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του ντέρμπυ με την
Ορμήδεια, Σωτήρης Νικολάου  
  • Ο Κόρνος FC 2013, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ανοδική του πορεία και την ικανότητά του να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη διάκριση στη φετινή χρονιά, νικώντας με το στενό 2-1 την βασική του αντίπαλο στον πίνακα της βαθμολογίας, Ομόνοια Ορμήδειας.
  • Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο μεγαλύτερό του διάστημα, με αρκετές προσπάθειες για γκολ και από τις δύο πλευρές. Ο Κόρνος προηγήθηκε στο 20’ με τον Σωτήρη Νικολάου για να ισοφαρίσει η Ορμήδεια δέκα λεπτά αργότερα με τον Γιώτη Γιάγκου.
  • Στο Β’ ημίχρονο, το κατάμεστο για ακόμα μια φορά κοινοτικό του Κόρνου είδε και τις δύο ομάδες να μπορούν για τη νίκη η οποία χαμογέλασε τελικά στον FC, και πάλι με γκολ του Σωτήρη Νικολάου, μέσα από την περιοχή και με ωραίο πλασέ στο 76’.
  • Η Ομόνοια είχε ευκαιρίες και πριν το 2-1 καθώς και μετά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά το δοκάρι στο 70’ και η έλλειψη συντονισμού στη τελική προσπάθεια σε τουλάχιστον τρεις φάσεις όπου η άμυνα του Κόρνου φάνηκε να ολιγωρεί, δεν της το επέτρεψαν.
  • Ο σκόρερ της Ομόνοιας αποβλήθηκε για αντιαθλητικό παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
  • Ο Κόρνος ανεβαίνει τώρα στους 40 βαθμούς, δύο πίσω από την Ορμήδεια και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τους συνδιεκδικητές της δεύτερης θέσης και της εξόδου στο «Πρωταθλητριών» της ΣΤΟΚ.
  • Στο άλλο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ομόνοια Ψευδά κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΝ Δρομολαξιάς με 2-7. Το σκορ δεν θα πρέπει παρόλα αυτά να παραπλανεί, αφού η ΑΕΝ προηγήθηκε και πάλεψε τον αγώνα στο μεγαλύτερό του διάστημα. 
  • Ο Ψευδάς ανεβαίνει με αυτή τη νίκη στους 47 βαθμούς και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος πρωταθλητής, αφού χρειάζεται μόνο δύο βαθμούς στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, για να εξασφαλήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
  • Στον τρίτο σημερινό αγώνα, ο Ορφέας Αθηένου δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη στην έδρα του, χάνοντας από τον Κόκκινο Αστέρα Μενεού με 0-1 και ταυτόχρονα τη μάχη για την έβδομη θέση.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Κόρνος-Ορμήδεια 

Η ομάδα του Κόρνου FC
Όλη η αποστολή της Ομόνοιας Ορμήδειας

Πανηγυρισμοί για το 2-1
Η φάση του 1-0


Ο αρχηγός Γιώργος Γεωργίου της Ορμήδειας και στο βάθος ο Πεταλλίδης

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων για τον Κόρνο, Σωτήρης Νικολάου
Ο αρχηγός του Κόρνος FC Δημήτρης Αρχοντίδης