Με αέρα Πρωταθλητή ο Ψευδάς – Εύκολα και τη Δυναμό με 3-0

Αριστερά ο αρχηγός Γιάννης Κατσιαρής και δεξιά ο
σκόρερ του τρίτου τέρματος Δημήτρης Πρατζιώτης 
  • Μπορεί η Ομόνοια Ψευδά στο πρώτο ημίχρονο να μην έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, δίνοντας την ευκαιρία στη Δυναμό να ελπίζει σε βαθμολογικό κέρδος από την έξοδό της στο Γήπεδο της Ολυμπιάδας Λυμπιών το οποίο χρησιμοποιούν σαν έδρα οι τριφυλλοφόροι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαν για περισσότερα γκολ.
  • Το 3-0 αντικατοπτρίζει λοιπόν την εικόνα του αγώνα στο Β μέρος, όπου από το 46’ κιόλας, μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Δυναμό, ο Αντρέας Γιάλλουρος έκανε το 1-0.
  • Το 2-0 έκανε ο Γιάννος Μιχαήλ στο 61’ και το 3-0 ο Δημήτρης Πρατζιώτης στο 70’. Τόσο πριν από το τρίτο γκολ της Ομόνοιας, αλλά ειδικότερα μετά, οι Ψευδιώτες έχασαν μια σειρά από κλασσικές ευκαιρίες για να μετατρέψουν τη νίκη σε θρίαμβο.
  • Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Β’ γύρου, η Ομόνοια Ψευδά δείχνει να είναι έτοιμη να «κλειδώσει» το Πρωτάθλημα της ΕΠΕΛ και να σκέφτεται την επόμενη μέρα στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ.
  • Επόμενος αγώνας για την Ομόνοια Ψευδά η εκτός έδρας αναμέτρηση με την πάντα υπολογίσιμη, περσινή Πρωταθλήτρια,  Δρομολαξιά, ενώ το μυαλό διοικούντων και ποδοσφαιριστών βρίσκεται στην 20η και 22η αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουν τον Κόρνο και την Ομόνοια Ορμήδειας αντίστοιχα.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα (Με κόκκινες εμφανίσεις η Ομόνοια Ψευδά)



 

 
Νικόλας Αυξέντη: Το νέο μεταγραφγικό απόκτημα
της Ομόνοιας Ψευδά από τη Μοσφιλωτή
Γιώργος Σιακαλλή: Ο πλέον ένθερμος
υποστηρικτής της Ομόνοιας...